FAKTA – Hvad er Office365?

Office365 er online-adgang til Microsofts office-pakke, som skolen stiller gratis til rådighed for elever. I office-pakken finder du den online udgave af programmer som Word, Excel, PowerPoint, Onedrive og Microsoft Teams.

Hvad bruger vi det til?

 • Mail
  Som elev på FGU Lolland-Falster får du en personlig FGU-mail, som du skal bruge i forbindelse med undervisningen. Du vil modtage din skole-mail og dertilhørende adgangskode i forbindelse med din skolestart.
 • Word, Excel, Powerpoint
  Nogle gange vil du arbejde med pc’er i undervisningen. Måske skal du bruge Word, Excel eller PowerPoint eller et af de andre programmer, der findes i office-pakken.
 • OneDrive
  Som elev på FGU Lolland-Falster samler og gemmer du det skole-materiale, du arbejder med – det kaldes din portefolio – i OneDrive. Her på hjemmesiden kan du finde 4 videovejledninger i, hvordan du opretter og arbejder med din portfolio i Onedrive.
 • Teams
  Din lærer kan indkalde dig til et online-møde eller til virtuel undervisning, hvor I bruger Microsoft Teams.

Hvordan kommer jeg på?
Du logger dig på med et brugernavn og et password, som du får udleveret af din kontaktlærer. Brugernavnet er altid din skolemail (xxxxx@elev.fgu-lf.dk)

På den computer du låner af skolen, er programmerne i Office365 installeret og klar til brug. Ønsker du at bruge din egen computer, tablet eller telefon, kan du hente en Office365 skolelicens på portalen, som du kan bruge i alt den tid du er elev på FGU Lolland-Falster. Programmet kan hentes både til Windows og Mac OS.

Hvordan kan jeg selv nulstille?
Studieadministrationen/kontoret kan nulstille dit Office365 password.

Hvem kan evt. hjælpe mig?
Spørg din underviser, hvis du har spørgsmål til Office365.

Mere information og vejledning: